Person i ett kontor håller i en penna
Kontor

Inspirerande kontor för nytänkare

Yllefabrikens ytor för kontor erbjuder fantastiska rumshöjder, bevarad industrikänsla och vackra vyer. Ett unikt läge med en alldeles speciell karaktär. Och massor av möjligheter.

Yllefabriken erbjuder stora, öppna ytor för kreativa kontor. Vi ser framför oss spännande, nytänkande verksamheter med skaparlust som gemensam ingrediens. Kontoren är främst belägna på de två nedersta våningsplanen, med stora fönster mot Strömmen och vackra Strömparken. Totalt finns kontorsyta om 2 650 kvadratmeter, eller nästan 12 000 kubikmeter.

Med kontor i Yllefabriken får du tillgång till områdets egna bil- och cykelpool. I bilpoolen finns nya miljöklassade bilar – för ett kostnadseffektivt och flexibelt sätt att ha bil. Till kontoren i Yllefabriken hör även ett antal parkeringsplatser i det nybyggda parkeringshuset Vårdtornet på Garvaregatan.

Arkitekthjälp

Ditt kontor utformar du som du vill, med den planlösning som passar din verksamhet allra bäst. För dig som vill, finns möjlighet att få inspiration och hjälp av en arkitekt som tar fram skiss och förslag på planlösning. Lokalernas stora, öppna ytor passar bland annat utmärkt för att omvandlas till aktivitetsbaserade kontor med anpassade miljöer – optimalt planerade för olika arbetsuppgifter.

Bilder

Intresseanmälan

Är du nyfiken på kontor i Yllefabriken?
Har du frågor?
Hör av dig till:

Annika Tibbling
011 – 21 16 05
lokaler@hyresbostader.se

Zara Johansson
011 – 21 15 28
lokaler@hyresbostader.se