Lediga lägenheter: 5st

Kardan

Ett nytt läge att längta till

Välkommen till ett boende för dig som söker ett bekvämt liv i Norrköpings bästa läge. Kardan är den nyaste delen av Yllefabriken, en av stadens mest karakteristiska platser. Här, i stadens hjärta, har du nära till allt det som gör livet bekvämt: restauranger, service, handel och kulturupplevelser av internationell klass. Du får bo i en ny, modern lägenhet med alla hyresrättens fördelar i form av trygghet, frihet och bekvämlighet.

I bästa läge, där Norrköpings två pulsådror, Västgötebacken och Motala Ström, möts bygger vi nu 28 lägenheter om 2-4 rok från 56 till 108 moderna kvadratmeter.

Bostadsväljaren

Ta reda på vilken av de 28 nya lägenheterna i Kardan som faller dig bäst i smaken genom att klicka på det läge i huset du är intresserad av.

Kontakt

Har du frågor om lägenheterna, uthyrningen eller önskar du en folder så är du varmt välkommen att träffa oss i Bostudion c/o Hyresbostäder på Prästgatan 12 C.

  • Måndag - Torsdag 10-16
  • Fredag 10-15
  • Lunchstängt 12-13

 

Boka gärna ditt besök i förväg – då kan vi förbereda oss på bästa sätt. Vi är ibland ute på visning, nyckelutlämning eller andra ärenden och vissa tider är Bostudion därmed obemannad. 

Har du frågor kring uthyrningen, kontakta då:

Tomas Edstrand 011-21 15 39
Edona Kada 011-21 16 08
uthyrning@yllefabriken.se

 

Anmäl dig till nyhetsbrevet

Anmäl dig till nyhetsbrevet i formuläret nedan för att hålla dig uppdaterad.