Ett mysigt möblerat vardagsrum öppnar upp sig bakom glasdörrar
Hyresrätter

Ett läge att längta till

I Yllefabriken är det enkelt att leva ett härligt liv. Välj mellan moderna lägenheter i det nybyggda bostadshuset Kardan eller industrikänsla i den återbrukade delen Fabriken. Dessutom tar vi hand om allt runt omkring, så att du bara kan fokusera på att njuta.

Prenumeration på lediga lägenheter

Här kan du anmäla dig till prenumeration för kommande lediga lägenheter. Fyll i informationen nedan -
vi skickar ett mail så fort det finns en ledig hyresrätt som matchar ditt intresse!

Cykelpool

Som boende i Yllefabriken har du möjlighet att hyra en elektrisk lådcykel. Perfekt om du vill förena nytta med nöje – t ex handla mat och motionera.

Cyklarna finns i förrådet på gård B (bredvid skorstenen). På väggen i förrådet finns mer information om hur poolen fungerar och hur du t ex hanterar de elektroniska låsen via en app som du kommer att behöva ladda ned.

Är du intresserad av att vara med i vår el-cykelpool så mejlar du oss via info@yllefabriken.se. Inom ett par dagar får du ett mejl med en länk till registreringssidan som hanteras av vår samarbetspartner GoRide och där kan du läsa och godkänna poolens villkor.
Cykelpool

Bilpool

Som boende i Yllefabriken har du tillgång till en elbilspool. Bilarna finns lätt tillgängliga på nedre plan i parkeringshuset Vårdtornet på Garvaregatan 3. Bilarna, Totte & Conny är av modellen Renault Zoe 52 kWh.
Bilpool