Bostäder

Ett läge att längta till.

I Yllefabriken bor du i ett av Norrköpings bästa lägen med Industrilandskapet och Strömmen som närmaste granne. I den återbrukade fastigheten präglas bostäderna av Yllefabrikens arv och historia. I den nya delen får du istället en mer modern känsla. Ljuset, rymden och den historiska atmosfären är gemensam.

Cykelpool

Som boende i Yllefabriken möjlighet att hyra en elektrisk lådcykel. Perfekt om du vill förena nytta med nöje – t ex handla mat och motionera.

Cyklarna finns i förrådet på gård B (bredvid skorstenen). På väggen i förrådet finns mer information om hur poolen fungerar och hur du t ex hanterar de elektroniska låsen via en app som du kommer att behöva ladda ned.

Är du intresserad av att vara med i vår el-cykelpool så mejlar du oss via info@yllefabriken.se. Inom ett par dagar får du ett mejl med en länk till registreringssidan som hanteras av vår samarbetspartner GoRide och där kan du läsa och godkänna poolens villkor.
Cykelpool

Bilpool

Som boende i Yllefabriken har du tillgång till en elbilspool. Bilarna finns lätt tillgängliga på nedre plan i parkeringshuset Vårdtornet på Garvaregatan 3. Bilarna, Totte & Conny är av modellen Renault Zoe 52 kWh.
Bilpool