Person i ett rum som kramar en svart katt
Bostadsrätter

Bostadsrätter

Nu läggs grunden för nästa fas i Yllefabrikens förvandling: 35 nya bostadsrätter med en helt oslagbar utsikt över staden. Stora glaspartier, härliga balkonger och invändig rymd förstärker den speciella känslan av frihet. Här får du ett alldeles unikt hem med ett fantastiskt läge, mitt i mötet mellan historia och framtid. 

I Yllefabriken finns sedan år 2019 fantastiska bostadsrätter i den omvandlade delen av fastigheten. Dessa präglas av fabrikens arv och historia, med omsorgsfullt bevarad industrikänsla och unika rumsliga kvaliteter.

Sedan hösten 2022 står även BRF Sländan på plats, som med sina majestätiska 17 våningar blivit ett nytt landmärke i Norrköpings vackra industrilandskap. 

BRF Yllet och BRF Sländan är två utmärkta val för dig som vill bo i ett fantastiskt läge i hjärtat av Norrköping. 

 

 

Sök bostad

Kontakt

Cykelpool

Som boende i Yllefabriken möjlighet att hyra en elektrisk lådcykel. Perfekt om du vill förena nytta med nöje – t ex handla mat och motionera.

Cyklarna finns i förrådet på gård B (bredvid skorstenen). På väggen i förrådet finns mer information om hur poolen fungerar och hur du t ex hanterar de elektroniska låsen via en app som du kommer att behöva ladda ned.

Är du intresserad av att vara med i vår el-cykelpool så mejlar du oss via info@yllefabriken.se. Inom ett par dagar får du ett mejl med en länk till registreringssidan som hanteras av vår samarbetspartner GoRide och där kan du läsa och godkänna poolens villkor.
Cykelpool

Bilpool

Som boende i Yllefabriken har du tillgång till en elbilspool. Bilarna finns lätt tillgängliga på nedre plan i parkeringshuset Vårdtornet på Garvaregatan 3. Bilarna, Totte & Conny är av modellen Renault Zoe 52 kWh.
Bilpool