Person i ett rum som kramar en svart katt
Bostadsrätter

Bostadsrätter

Nu läggs grunden för nästa fas i Yllefabrikens förvandling: 35 nya bostadsrätter med en helt oslagbar utsikt över staden. Stora glaspartier, härliga balkonger och invändig rymd förstärker den speciella känslan av frihet. Här får du ett alldeles unikt hem med ett fantastiskt läge, mitt i mötet mellan historia och framtid. Försäljningen startar snart.

I Yllefabriken finns sedan år 2019 fantastiska bostadsrätter i den omvandlade delen av fastigheten. Dessa präglas av fabrikens arv och historia, med omsorgsfullt bevarad industrikänsla och unika rumsliga kvaliteter.

Vid gaveln av den återbrukade fastigheten läggs nu grunden för nästa epok i Yllefabrikens historia. Här byggs en 17 våningar hög tillbyggnad med 35 helt nya bostadsrätter. Dessa får en mer modern känsla, invändig rymd – och en helt oslagbar utsikt; byggnaden blir Norrköpings högsta och ett unikt bidrag till stadens siluett. När hela Yllefabriken står färdig kommer de två fastigheterna förenas genom sina karaktäristiska fasader i tegel.

Flertalet lägenheter i den nya delen får balkonger och stora fina glaspartier mot Industrilandskapet och Gamlebro. Det finns allt från smarta tvåor till större lägenheter om tre och fem rum och kök.

Unikt läge. Oslagbara vyer.

Yllefabriken etapp 2, Brf Sländan

Inflyttning: preliminärt hösten 2022 
Säljstart: försäljning pågår – se lediga bostäder nedan. 

Försäljningen hanteras av Fastighetsbyrån i Norrköping. Se nedan direktlänk till lediga objekt. 

Bostadsrätterna i den återbrukade delen av Yllefabriken såldes och fylldes med livet av nya invånare år 2019 . 

Sök bostad

Objekt

Storlek (m2)

Rum

Utgångspris

3080-31805

70 m2

2

2 400 000 kr

Kontakt

Är du nyfiken på bostadsrätt i nya delen av Yllefabriken? Hör av dig till Fastighetsbyrån i Norrköping:


Magnus Eklind 
magnus.eklind@fastighetsbyran.se
073- 654 75 22

Sofia Stolth
sofia.stolth@fastighetsbyran.se
073-862 62 12

Har du frågor som rör befintliga bostadsrätter? Hör av dig till:

Anders Vestgård, Brf Yllet, 0709-555 750

Cykelpool

Som boende i Yllefabriken möjlighet att hyra en elektrisk lådcykel. Perfekt om du vill förena nytta med nöje – t ex handla mat och motionera.

Cyklarna finns i förrådet på gård B (bredvid skorstenen). På väggen i förrådet finns mer information om hur poolen fungerar och hur du t ex hanterar de elektroniska låsen via en app som du kommer att behöva ladda ned.

Är du intresserad av att vara med i vår el-cykelpool så mejlar du oss via info@yllefabriken.se. Inom ett par dagar får du ett mejl med en länk till registreringssidan som hanteras av vår samarbetspartner GoRide och där kan du läsa och godkänna poolens villkor.
Cykelpool

Bilpool

Som boende i Yllefabriken har du tillgång till en elbilspool. Bilarna finns lätt tillgängliga på nedre plan i parkeringshuset Vårdtornet på Garvaregatan 3. Bilarna, Totte & Conny är av modellen Renault Zoe 52 kWh.
Bilpool